Convenis de col·laboració

Des de l’any 2013 oferim acompanyament als malalts i als familiars de càncer hematològic a la planta d’hematologia i a l’Hospital de dia. Els voluntaris de l’associació distreuen als pacients compartint experiències, escoltant i recolzant emocionalment.

Des de l’any 2015 fem acompanyament als malalts i als familiars a la planta d’hematologia. Des de novembre del 2016 els voluntaris també acompanyen en el nou Hospital de dia  d’Hematologia.

El 2017 signem un conveni de col·laboració per començar a formar part de l’Equip de la Unitat d’Atenció Domiciliaria, incorporant com a novetat la figura del voluntari dins d’aquest programa. Oferim acompanyament domiciliari a casa dels pacients que han estat trasplantats, afavorint d’aquesta manera que els malalts puguin recuperar-se a casa seva. La presència dels voluntaris proporciona temps lliure al cuidador principal i permet que els malalts que viuen sols puguin dur a terme aquest tipus de trasplantament.

Des de març del 2020 l’associació te conveni amb l’Hospital del Sagrat Cor per fer acompanyament als malalts i familiars de càncer hematològic.