Campanya “Cuidar amb afecte”

Campanya “Cuidar amb afecte”

L’objectiu principal és oferir ajuda psicològica i emocional als pacients, familiars i cuidadors de càncer hematològic, mitjançant teràpies impartides per professionals de la psicologia i l’acompanyament de voluntariat, que ho necessitin, sense cap mena de cost.

Disposem d’un equip de voluntaris i voluntàries per acompanyar, distreure i donar suport emocional a totes les etapes de la malaltia, ja sigui als pacients a casa seva, com durant les estades hospitalàries, en els trasllats a l’hospital o, en el cas que el pacient tingui la sort de disposar d’un familiar que el cuida, el voluntari/ària pot alliberar unes hores el cuidador principal, per facilitar el seu descans o fer altres tasques.

Els nostres professionals de psicologia tracten l’adaptació a les diferents etapes de la malaltia: diagnòstic, efectes secundaris del tractament, recaigudes, reincorporació a la vida quotidiana una vegada superada la malaltia, dol, final de vida…

L’associació ofereix un espai de trobada amb sessions dirigides per una psicòloga, on pacients i familiars poder reunir-se per compartir experiències, parlar, escoltar, aprendre i fer-se costat els uns amb els altres.

Aquesta campanya te una durada del 30 de març, al 30 de novembre i està patrocinada per:

2000 1333 suporticompanyia

Leave a Reply

I have read and accept the Privacy Policy

Basic information about Data Protection

  • Responsible: SiC - Suport i Companyia
  • Purpose: Publicar su comentario en el blog de la página web.
  • Legitimation: Consentimiento del interesado.
  • Adressee: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@suporticompanyia.com.
  • Rights: Puedes ampliar información acerca de la protección de datos en el siguiente enlace
  • More information: See more information about Data Protection in the next link: Privacy Policy